Solcelleanlæg

Spar på el-regningen med et solcelleanlæg

Solceller og solcelleelementer omdanner solens stråler direkte til ren elektricitet. Med et solcelleanlæg sparer du betydeligt på din el-regning og er med til at mindske drivhuseffekten, da solcelle-energi ikke udleder CO2 i atmosfæren.

Kontakt El-Service Nord ApS Hjørring på 📞 98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk ​- hos os får du kompetent faglig rådgivning om alt vedrørende solcelleanlæg og solcelleløsninger.

Solcelleanlæg øger ofte en bygnings værdi, kræver stort set intet vedligehold – og har typisk en levetid på 30 år.

Vi leverer højeffektive solcelleanlæg-løsninger til både private og erhverv. Udover det sikrer vores autoriserede el-installatører dig solcelleanlæg i den bedste kvalitet – med den bedste service, garanti og kapacitet.

Vi hjælper dig med med spørgsmål som prisen på dit el-forbrug med et solcelleanlæg og hjælper dig med en beregning på, hvad tilbagebetalingstiden er på anlægget.

Vi samarbejder med EnergiNord

​Derudover projekterer og installerer vi naturligvis solcelleanlæg til alle typer bygninger. Foruden vores dygtige samarbejdspartner Energinord, som kører over hele landet, har vi også etableret os med fast udstilling og kontor i Hjørring, hvor du altid får gratis vejledning og rådgivning om både solcelleanlæg og energioptimering generelt.

​Vi giver dig altid et godt og uforpligtende tilbud på solcelleanlæg med autoriseret montage og opsætning. Vi servicerer hele Nordjylland – både private og erhvervskunder

El-Service Nord ApS har naturligvis KSO-installatørcertifikat. KSO-certificeringen er din sikring for, at de installerede anlæg lever op til visse kvalitetsmæssige krav. Se mere om KSO her: www.kso-ordning.dk

Kontakt os

12 + 5 =

Find os

Sprogøvej 2

9800 Hjørring

Kontakt os

98 92 80 99 
info@elservicenord.dk