Om El-Service Nord | El-installatør Hjørring

El-Service Nord er din lokale elektriker og el-installatør med base i Hjørring. Vi arbejder i hele Nordjylland og ingen opgaver er hverken for store eller små for at os at påtage. Som din lokale el-installatør i Hjørring stræber vi altid efter arbejde udført på bedste vis og på det højeste serviceniveau uden at gå på kompromis med kvalitet.

Så har du brug for en dygtig elektriker og el-installatør i og omkring området ved Hjørring, er vi det oplagte valg – uanset opgavens art og omfang.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os 📞 98 92 80 99 eller få et uforpligtende tilbud.

El-installatør Hjørring

Vi er medlem af TS gruppen – din garanti for faglig kompetence og fagudlært personale

Som professionel el-installatør i Hjørring påtager El-Service Nord sig alle opgaver inden for el-faget. Det vil sige, at vi står for eftersyn, reparationer, ny installationer m.m. Vi løser opgaver både i landbrug, industrivirksomheder og hos private i Hjørring.

Vi leverer altid kvalitetsarbejde, og vi arbejder til konkurrencedygtige priser. Alle vores ansatte er desuden faguddannede elektrikere.

At overholde alle aftalte betingelser og leveringstider er vigtigt for os. Ligesom det er vigtigt at imødekomme dig og dine ønsker, så du får netop de installationer, du har behov for eller altid har drømt om.

På denne hjemmeside kan du finde flere oplysninger om El-Service Nord og vores kompetencer samt den service og de ydelser, vi tilbyder dig.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os eller få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Find os

Sprogøvej 2

9800 Hjørring

Kontakt os

98 92 80 99
info@elservicenord.dk