Montering af ladestander til erhverv | Hjørring

Invester i ladestandere til boligforeningen og boligselskabet

Hos El Service Nord i Hjørring er vi uddannet i montering af ladestandere, som er ideelle til boligselskaber og boligforeninger. I boligforeninger kan opsætning af ladestandere være lidt besværligt, fordi der skal findes et egnet sted til opsætning og fordi strøm-afregning for hver enkel beboer skal kunne opgøres.

Med de ladestandere vi tilbyder, kan man kan følge hver enkelt brugers strømforbrug.

Vi forbereder og gør klar til installationen af ladestanderen, uanset om den er købt igennem os eller igennem boligforeningen. Vi skræddersyer gerne en løsning, der passer netop til jeres boligforening eller boligselskab.

Uanset om du er beboer eller udlejer kan El Service Nord hjælpe dig med at finde den mest optimale løsning til din boligforening.

Kontakt os i dag på 📱 98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk og lad os sammen finde den bedste løsning. 

Opladning af elbil ved boligforening i Hjørring

Fordele ved at vælge os

Økonomisk og tidsbesparende

Spar penge på ladestander
Vi, som din lokale el-installatør, klarer det hele for jer

Komplet løsning

Komplet løsning
Vi hjælper med alt fra rådgivning, produkt og montering

Simpelt og sikkert

Simpelt og sikkert
Vi står for alt inkl. gravearbejde, kabelføring og opsætning

Opladning i virksomheden, kommunen eller offentlige instanser

Ladestandere i p-kælder i Hjørring
Behovet for opladning af elbiler på arbejdspladsen bliver større og flere ser det som en medarbejdergode, at de har mulighed for at få opladet deres elbiler i løbet af arbejdsdagen. Det skal derfor være praktisk og nemt for medarbejderen at få opladet el-bilen på arbejdspladsen.

For jer som virksomhed kan det være et skridt i den rigtige retning, mod at tænke mere grønt, samtidig med at tænke på den medarbejdergode det kan være, hvis flere af medarbejderne allerede har en el-bil.

Hos El Service Nord i Hjørring ordner vi det hele – vi hjælper med rådgivningen, installation, service og administration af montering af ladestanderen i jeres virksomhed.

Vi ser en stigning i behovet for opladning af elbiler i virksomheder, kommuner, parkeringspladser og andre offentlige instanser. Markedet for hybrid- og elbiler stiger og det er en god idé at tænke fremad ved at være på forkant med energirigtige løsninger.

Afhængig af, hvor stor virksomheden er, har I mulighed for at få monteret og koblet flere ladestandere sammen. Det betyder at flere medarbejdere har mulighed for at oplade deres bil på samme tid.

 

Vi finder en løsning i samarbejde med jer

Vi har erfaring med montering af ladestandere i Hjørring og vi samarbejder med flere forskellige udbydere. Sammen finder vi en skarp pris på den helt rigtige løsning til jeres virksomhed, kommune eller offentlig parkeringsplads.

Vi udformer en skræddersyet løsning til jer, ud fra jeres behov og de forhold, der er til rådighed på parkeringspladsen.

 

Hvad koster det at få monteret ladestandere?

Etablerings- og installationsarbejdet er en væsentlig faktor, da det kan kræve, at der både bliver gravet og trukket kabler til parkeringspladserne.
Udgifterne varierer meget afhængig af forholdene – især afstanden fra el-tavlen til ladestanderne er afgørende.

Er I usikre på at dette kan lade sig gøre, kommer vi gerne og kigger på det. Kontakt os på 📱 98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk .

Vi har erfaring med montering af ladestandere til erhverv – boligforeninger, p-huse, nybyggeri og virksomheder. Vi kan rådgive jer om den bedste løsning samt det praktiske i forhold til installation.

Vi hjælper jer med alt fra rådgivningen til installation og oplæring i ladestanderen. I skal blot have styr på jeres behov og budget, så klarer vi resten.

Er I i tvivl om, hvilke type ladestandere I skal have? Vi samarbejder vi med mange forskellige udbydere, som helt sikkert har lige den model I har brug for i jeres boligforening, virksomhed, kommune eller offentlig instans.

  1. Find ud af, hvad jeres behov er inden I kontakter os.
  2. Kontakt os – og vi hjælper efterfølgende med rådgivningen.
  3. Vi sender en elektriker ud til at kigge på mulighederne.
  4. I modtager et tilbud, som I godkender, og vi planlægger monteringsdatoen sammen med jer.
  5. Vi står for alt. Gravning, kabelføring og opsætning af ladestationen/erne.
  6. Nu er ladestationen klar til brug.

 

Ladestandere i parkeringshus i Hjørring

Kontakt os

Find os

Sprogøvej 2

9800 Hjørring

Kontakt os

98 92 80 99
info@elservicenord.dk