El-eftersyn

El-eftersyn for private ved boligkøb og boligsalg

​Det er lovpligtigt at få lavet et el-eftersyn i forbindelse med hushandler, hvor der skal tegnes en ejerskifteforsikring. 

El-Service Nord ApS er autoriseret til at foretage lovpligtige el-eftersyn i forbindelse med ejerskifte af boliger. El-eftersynet er en stikprøvegennemgang af din boligs el-installationer.

Kontakt El-Service Nord ApS i Hjørring på 📞 98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk og bestil et professionelt el-eftersyn af en autoriseret el-installatør med mange års erfaring indenfor el-branchen – vi er helt opdateret med den nyeste viden på el-området.

Et el-eftersyn er en stikprøvevis gennemgang af boligens el-installationer, hvor de tilgængelige installationer undersøges. El-eftersyn må kun udføres af autoriserede el-installationsvirksomheder.

​Et el-eftersyn sikrer, at parterne i en bolighandel opnår vished for el-installationernes elsikkerhedsmæssige tilstand. Ved at vælge El-Service Nord ApS til at udføre dit el-eftersyn, kan du vide dig sikker på, at el-eftersynet bliver udført af en kvalificeret og erfaren fagspecialist. El-Service Nord ApS er en autoriseret el-installationsvirksomhed, der er medlem af TEKNIQ Installatørernes organisation.

El-eftersyn Hjørring

Er dine el-installationer lovlige?

Hvis el-eftersynet påviser, at der er ulovlige el-installationer i boligen eller funktionssvigt, kan El Service Nord ApS desuden give et overslag eller et skøn på prisen for at udbedre forholdene.

​Kontakt os og få et tilbud på reparation af dine el-installationer 📞 98 92 80 99 eller send en mail info@elservicenord.dk – så vender vi snarest muligt tilbage på din henvendelse.

​El Service Nord ApS er godkendt og autoriseret af Sikkerhedstyrelsen til at udføre el-eftersyn.

el-eftersyn Hjørring

Hvad er et el-eftersyn?

  • ​​Gennemgang af boligens el-installationer omfatter
  • en kontrol af blandt andet el-tavler, herunder kontrol af fejlstrømsafbrydere.
  • Kontrol af blandt andet materiel bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag, lavvoltsinstallationer, kontrol af el-installationers dimensionering
  • Kontrol af beskyttelse mod direkte og indirekte berøring med spændingsførende dele.

Installationsmateriel bag aftagelige og løftbare dele af el-installationerne skal undersøges stikprøvevis.

Et el-eftersyn indeholder ikke:

  • ​Bagatelagtige forhold – herunder sædvanligt slid og ælde, som er normalt for en el-installation med den pågældende alder, og som ikke kan antages at påvirke el-installationernes funktionsdygtighed nævneværdigt.
  • Dele af installationen, som ikke kan efterses.
  • El-installationer uden for selve bygningen.
  • Hårde hvidevarer.
  • Andre brugsgenstande – bortset fra indbygningslamper og fastmonterede brugsgenstande, der anvendes til for eksempel rumopvarmning.
  • En vurdering af om el-installationerne er tidsvarende.

Du kan læse mere om el-eftersyn her.

Kontakt os

Find os

Sprogøvej 2

9800 Hjørring

Kontakt os

98 92 80 99
info@elservicenord.dk