Ajax Alarmsystem

Tyverialarm i hjemmet eller på arbejdspladsen beskytter effektivt dine værdier og giver en tryghed til medarbejderne.

Med et Ajax Alarmsystem, kan du føle dig tryg i dit eget hjem. Det kan være med til at sikre tryghed og ro i hverdagen, så dit fokus kan være på andre ting. Det kan variere hvilket alarmsystem der passer lige netop til dine behov. Derfor står vi selvfølgelig altid til rådighed, for at rådgive dig i hvad du har brug for. Kig rundt på vores side. Ellers kan du altid kontakte os, og så finder vi en løsning sammen til dit nye Ajax alarmsystem.

Ajax Alarm System er et smart, pålideligt og lynhurtigt trådløst alarmsystem, hvor du hverken betaler abonnementsgebyrer eller løbende gebyrer. Alarmsystemet reagerer kun på reelle bevægelser og undgår falske alarmer. Hvis der sker noget, giver Ajax alarmsystem dig besked med det samme via den brugervenlige app eller sms.

Døgnbemandet kontrolcentral kan tilkøbes. Det betyder, at hvis alarmen bliver aktiveret, alarmeres vores døgnbemandede kontrolcentral, som herefter straks sender vores lokale vagtpatrulje ud til din adresse.

Se vores samarbejde med

HAS – Hjørring Antenneselskab

Du er altid velkommen til at kontakte os på ☎️ 98 92 80 99, så sammensætter vi den helt rigtige løsning til dit behov – uanset om det er til hjemmet eller virksomheden.