Har du brug for et årligt servicetjek til din luft til luft varmepumpe?

Med et serviceeftersyn er du sikret, at din varmepumpe kører optimalt – år efter år.

Hos El-Service Nord ApS udfører vi mange lovpligtige serviceeftersyn på luft til luft varmepumper i Hjørring og det meste af Nordjylland.

Kontakt os på 📞 98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk – og bestil et serviceeftersyn af din luft til luft varmepumpe.

En varmepumpe, som regelmæssigt bliver renset og justeret, udnytter energien mere effektivt og sørger for, at dit forbrug fortsat er økonomisk fornuftigt. Hvis varmepumpen ikke vedligeholdes, falder effekten, og strømforbruget stiger – og så stiger dine varmeudgifter også.

Klar, Parat, Service.

 

Vi er autoriseret til at lave service på alle luft til luft varmepumper

Varmepumper-hjørring-serviceaftale

Hvorfor skal min luft til luft varmepumpe have et servicetjek?

El Service Nords varmepumper har en kølemiddelsfyldning over 1 kg. Det betyder, at det er lovpligtigt at få foretaget et serviceeftersyn på varmepumpen hvert år.

Det er ikke lige meget, hvem der udfører serviceeftersyn på din varmepumpe. Det er vigtigt, at du vælger en servicemontør, der er uddannet med speciale i varmepumper. Og skal der fx fyldes kølemiddel på den lukkede kreds, er det vigtigt, at servicemontøren har gennemført et KMO-kursus.

El Service Nords servicemontører er specialuddannede

Vores servicemontører udfører service på bl.a. Panasonic varmepumper samt mange flere og vi anbefaler, at du laver en aftale med El Service Nord om et årligt serviceeftersyn.

Vores servicemontører er specialuddannede i varmepumper og sørger for, at eftersynet er skræddersyet til din varmepumpe, så du sikrer optimal drift og længst mulig levetid for din varmepumpe.

Serviceaftale på din luft til luft varmepumpe

 

En serviceaftale med El-service Nord ApS betyder, at din varmepumpe kører effektivt og optimalt og yder det, den skal. Vi laver serviceaftaler på luft til luft varmepumper i Hjørring og resten af Nordjylland.

 

Hos El-service Nord ApS kan vi tilbyde dig et fordelagtigt serviceeftersyn på din varmepumpe, som dækker:
  • Rensning af filtre, kappe, drypbakke samt kondensatorflader
  • Gennemgang af kølekreds
  • Kontrol og evt. påfyldning af kølemiddel (R410a)
  • Generel justering af alle indstillinger, så de passer til rummets opvarmningsbehov.

Luft til luft varmepumper

Vi sælger luft til luft varmepumper af anerkendt og høj kvalitet fra Panasonic og Daikin. Alle mærker er førende indenfor innovative løsninger, holdbarhed og flot design.

Det kan være svært at vælge, hvilken luft til luft varmepumpe der passer bedst til dine behov og ønsker. Det er vigtigt at undersøge energieffektiviteten og den såkaldte SCOP-værdi som varierer fra varmepumpe til varmepumpe.

Panasonic af AG Electric i Aabenraa, Christiansfeld, Sønderborg og Vojens

Er du interesseret i en serviceaftale til din luft til luft varmepumpe, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står klar til hjælpe dig, så din varmepumpe fortsat fungere optimalt. 

Kontakt os

Find os

Sprogøvej 2

9800 Hjørring

Kontakt os

98 92 80 99
info@elservicenord.dk