Serviceeftersyn

Få tjekket din luft til luft varmepumper hvert år

Med et serviceeftersyn er du sikret, at din varmepumpe kører optimalt – år efter år.

Hos El-Service Nord ApS udfører vi mange lovpligtige serviceeftersyn på luft til luft varmepumper i Hjørring og det meste af Nordjylland.

Kontakt os på 📞 98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk – og bestil et serviceeftersyn af din luft til luft varmepumpe.

En varmepumpe, som regelmæssigt bliver renset og justeret, udnytter energien mere effektivt og sørger for, at dit forbrug fortsat er økonomisk fornuftigt. Hvis varmepumpen ikke vedligeholdes, falder effekten, og strømforbruget stiger – og så stiger dine varmeudgifter også.

El Service Nords varmepumper har en kølemiddelsfyldning over 1 kg. Det betyder, at det er lovpligtigt at få foretaget et serviceeftersyn på varmepumpen hvert år.

Det er ikke lige meget, hvem der udfører serviceeftersyn på din varmepumpe. Det er vigtigt, at du vælger en servicemontør, der er uddannet med speciale i varmepumper. Og skal der fx fyldes kølemiddel på den lukkede kreds, er det vigtigt, at servicemontøren har gennemført et KMO-kursus.

 

El Service Nords servicemontører er specialuddannede

Vores servicemontører udfører service på bl.a. Panasonic varmepumper samt mange flere og vi anbefaler, at du laver en aftale med El Service Nord om et årligt serviceeftersyn.

Vores servicemontører er specialuddannede i varmepumper og sørger for, at eftersynet er skræddersyet til din varmepumpe, så du sikrer optimal drift og længst mulig levetid for din varmepumpe.

serviceeftersyn Hjørring
Serviceeftersyn på luft til luft varmepumper fra 1.295 kr.
  • Rensning af filtre, kappe, drypbakke samt kondensatorflader
  • Gennemgang af kølekreds
  • Kontrol og evt. påfyldning af kølemiddel (R410a)
  • Generel justering af alle indstillinger, så de passer til rummets opvarmningsbehov.

Kontakt os

3 + 7 =

Find os

Sprogøvej 2

9800 Hjørring

Kontakt os

98 92 80 99 
info@elservicenord.dk