Ladestander til din elbil

Har du valgt at skifte fra en benzin/diesel bil til elbil? Så skal det ikke være besværligt eller dyrt at få installeret en ladestander i hjemmet, i sommerhuset eller i virksomheden.

Hos El-Service Nord ApS i Hjørring er vi specialister i opsætning og montering af ladestandere – både hjemme og i sommerhuset og til mindre virksomheder og boligselskaber og du er mere end velkommen til at kontakte os 📞 98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk for at få et uforpligtende tilbud.

Vi har værksted i Hjørring og monterer ladestandere i hele Nordjylland.

Fordelen ved at du får os til at montere din nye ladestander til din elbil er, at vi tjekker dine udendørs stik og trækker den korrekte strøm, der er behov for direkte i din indkørsel, i dit sommerhus eller foran din virksomhed.

opladning af el-bil Hjørring

I fremtiden vil bilen ikke kun være et transportmiddel, men også energioplagring, og så er det smart at investere i en ladeboks, der er klar til at udnytte den teknologi.

En el-bil har et batteri af en given størrelse, hvilket gør at opladninger kan tage flere timer, før fuld opladning er nået. Derfor kan du ikke bare som udgangspunkt bruge almindelige inde- eller udendørs stikkontakter. De er nemlig ikke indrettet til en så stor belastning.

El-Service Nord ApS samarbejder med virksomheden Charge Amps, som udvikler elegante og innovative ladestandere til el-biler. Ladestanderne har et flot og strømlinet design og er meget brugervenlige når du oplader i hverdagen. Charge Amps’ vision er at designe og skabe innovative oplader-løsninger, som gør skiftet fra benzin/diesel til el-biler nemt og ligetil uden besvær.

Mange grunde til at skifte til økonomisk el-bil

El-biler og hybridbiler bliver fortsat mere vigtige for klodens miljø. Når du investerer i en el-bil, sparer du løbende på benzin- og dieseludgifterne når du vælger at køre på strøm.

For mange mennesker er det uoverskueligt med overgangen fra benzin/dieselbil til el-bil. De overvejer: “Hvor kan jeg oplade min bil?” og “Hvor meget koster det at oplade min elbil?”.

Spørg El-Service Nord og få færre bekymringer – vi leverer og monterer din nye ladestation – både til hjemmet, sommerhuset og kontoret. Du skal bare tage stilling til dit behov – har du én eller to el-biler, der skal kunne oplade på samme tid?

Din nye ladestander kan ikke direkte tilsluttes i en given udendørs stikkontakt. Her skal du være helt sikker på at stikkontakten kan tåle at være i brug i flere timer – og det tjekker vi for dig.

El-Service Nord sikrer at enten dit hjem, sommerhus eller virksomhed er helt klar til din nye el-bil og vi guider dig til hvordan du bruger ladestanderen, så det er så nemt for dig som muligt.

Kontakt El-Service Nord på 98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk for at få vejledning og info om ladestandere fra Charge Amps og så kan vi give dig et uforpligtende tilbud.

Ladestander til opladning i boligselskaber og boligforeninger

Hos El-Service Nord i Hjørring er vi specialister i opsætning og montering af ladestandere til el-biler i boligselskaber og boligforeninger.

Det er forholdsvist enkelt at montere en ladestander til el-bilen, hvis det er i ens eget hjem – men det kan det være noget mere omfattende, hvis den skal opsættes i en boligforening/boligselskab .

Dels fordi man skal finde et egnet sted at sætte ladestanderen op og dels fordi der skal strøm-afregnes for de enkelte beboerne. El-Service Nord hjælper jer med at finde den rigtige løsning til boligforeningen – med Charge Amps Ladestander kan I:

 • “Låse” opladeren til den enkelte bruger – så I og brugerne kan følge med i strømforbruget og afregningen
 • AURA har to udgange til opladning af flere el-biler på en gang – en fordel netop i en boligforening

Kontakt El-Service Nord i dag på 📞 98 92 80 99 og lad os finde den helt rigtige oplader-løsning der passer til el-biler i dit boligselskab.

 

Ladestander til mindre firmaer

Det er vigtigt at kunne oplade sin el-bil steder, hvor man opholder sig flere timer af gangen, som i hjemmet eller på arbejdspladsen. Som virksomhed er det en fordel at kunne tilbyde sine medarbejdere at opladning af el-bilen på arbejdspladsen.

Afhængig af, hvor stor en virksomhed er, så kan man enten få koblet HALO eller AURA både hver for sig eller sammen. AURA har to udgange og kan derfor oplade to el-biler på samme tid.

Uanset hvad behovet er – så kontakt El-Service Nord på 📞 98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk for at få en uforpligtende snak omkring den helt rigtige oplader-løsning til dit firma.

HALO ladestander monteret Hjørring

HALO Wallbox – smart, lille og kraftfuld

Vidste du, at 9 ud af 10 oplader deres elbiler/hybridbiler derhjemme eller på kontoret? HALO er smart til dit hjem og det lille kontor og er den mindste ladestation, vi tilbyder.

HALO har et fast kabel på 7,5 m til nem opladning i en travl hverdag. Softwareplatformen komplementerer perfekt den innovative hardware og sikrer dig, at din opladning er effektiv og nem.

Oplev trygheden ved at du har et godt overblik over dit gebyr. HALO Wallbox fra Charge Amps er en smart, intelligent og holdbar ladestander, der giver dig fuld kontrol over opladningen. Med den indbyggede software kan du også time din ladestander, så din el-bil kan oplade når strømmen er billigst eller mest miljøvenlig.

I øvrigt kan du låse ladestanderen for at forhindre uvedkommende i at oplade.

 • Pålidelig EV-opladning med smart software
 • Cloudforbindelse
 • Ekstra schukoudtag
 • 3,7–11 kW – 7,5 m fast kabel
 • Låsefunktion og smart timersystem for en smartere og nemmere opladning
 • En af markedets mindste opladningskasser
 • Fremstillet af genbrugsaluminium

Du kan læse HALO Wallbox produktblad her

AURA ladestander Hjørring

AURA – oplad flere el-biler på en gang

Svensk industrielt design, der ikke kun oplader din elbil, men også ser godt ud!

AURA er en ideel ladestation til offentlig brug fx i din boligforening eller i den lille virksomhed. Du kan evt. dele AURA med din nabo på villavejen eller i sommerhuset.

Aura™ er gjort klar til ISO 15118, og det giver en række muligheder, når el-biler i fremtiden begynder at understøtte den såkaldte Vehicle-2-grid-teknologien. AURA kan oplade to biler samtidig med op til 22 kW pr. udtag.

AURAs to stikkontakter kan monteres til at være en del af et større system med flere enheder, begge med HALO eller andre AURA ladestandere og den er markedets mest moderne ladestation med høj klassificering (IK 10) – ideel til kontorer, parkeringspladser, ejerlejligheder eller boligforeninger, hvor der er flere el-biler.

 • Cloudforbindelse
 • 2 x 22 kW, kan indstilles til valgfri effekt
 • Justerbar mellem 1,4–22 kW pr. stikkontakt
 • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelse
 • Lastbalancering mellem udtagene
 • Alle sikkerhedsfunktioner er integreret direkte i enheden
 • Fremstillet af genbrugsaluminium

Du kan læse AURAs produktblad her

Tryg og nem optankning med din egen ladestander

Kontakt El-Service Nord på 📞 98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk –  vi er eksperter i at vejlede om og montere ladestanderen til din el-bil, som vil gøre din hverdag som el-bilsejer nemmere.

Kontakt os

Find os

Sprogøvej 2

9800 Hjørring

Kontakt os

98 92 80 99
info@elservicenord.dk