Brandalarm

Beskyt dig mod brande med et ABA-anlæg

ABA-anlæg har til formål at “opdage” en brand, før den udvikler sig og at alarmere brandvæsenet.

Et ABA-anlæg er baseret på intelligente røg- og termodetektorer, som løbende analyserer data og kan der ud fra detektere tegn på brand, på et meget tidligt tidspunkt.

El-Service Nord ApS i Hjørring opsætter ABA-anlæg i hele Nordjylland – kontakt os på 📞 98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk- vi har stor erfaring med rådgivning om og opsætning af automatiske brandalarmeringsanlæg og har et tæt samarbejde med Beredskabscentrene i Danmark.

Anlæggene er i dag så præcise, at “går der en alarm”, så er der unormal varme- eller røgudvikling og en brand startet. Hvis din brandalarm går, går der – via sikrede telefonlinjer – automatisk en brandalarmoverførsel til Beredskabscentrene.

brandalarm Hjørring

De alarmerer nærmeste brandvæsen, som så rykker ud. Fra ABA-anlæggets display og bygningens oversigtsplaner, kan de hurtigt lokalisere branden og effektivt slukke den.

Anlægget kan være opført grundet et myndighedskrav, ved ny opførelser eller renoveringer af bygninger.
Eller som et “frivilligt” anlæg, der skal sikre personer, værdier, bygninger eventuelt i form af et forsikring anliggende. Her er der ikke krav om, at anlægget skal alarmere brandvæsenet, men kan for eksempel alarmere i form af SMS besked.

​El-Service Nord er certificerede ABA partnere

Vi er certificerede/godkendte ABA partnere, til at opføre og servicere disse anlæg, samt de tilhørende systemer, et ABA anlæg kan styre, så som:

  • Automatiske brandventilation ABV
  • Automatiske branddørlukning ABDL
  • Tone- og talevarsling AVA
  • Nød- og panikbelysning N&P

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os, så finder vi en løsning sammen, der løser det problem du står med.

Kontakt os

Find os

Sprogøvej 2

9800 Hjørring

Kontakt os

98 92 80 99
info@elservicenord.dk