Transientbeskyttelse

Beskyt dine el-systemer mod lynnedslag med transientbeskyttelse

Hvis du oplever, at et lyn slår ned, og de elektroniske systemer går ud, kan det have meget store økonomiske omkostninger for dig.

El-Service Nord ApS er autoriseret el-installatør i Hjørring, og hvis du har spørgsmål om transientbeskyttelse, og hvordan du kan beskytte dine el-installationer, kan du roligt kontakte os på 📞 98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk – vi har bred erfaring med installation af transientbeskyttelse.

El-Service Nord har værksted i Hjørring og løser el-opgaver i det meste af Nordjylland.

Hvad er transientbeskyttelse?

En transientbeskyttelse installeres for at beskytte dine elektriske systemer, men den kan desværre ikke forhindre et lynnedslag.

Transientbeskyttelse kan kun minimere skaderne ved:

  • Elektronik i udstyr
  • Systemnedbrud
  • Driftstop
  • Efterfølgende periodiske fejl

Uden transientbeskyttelse vil der opstå en overspænding i installationen, der beskadiger de elektriske enheder, hvis den overstiger enhedernes impulsholdespænding.

Ved at anvende transientbeskyttelse begrænses overspændingen, da overspændingstransienter afledes sikkert, og derved sikres installationerne.

Transientbeskyttelse sikrer også mod overspænding som følge af arbejde på elnettet.

Transientbeskyttelse Hjørring

Hos El-Service Nord ApS ved vi hvor vigtigt det er at installere transientbeskyttelse, fordi du dermed kan sikre dig mod de voldsomme kræfter fra indirekte lynnedslag.

Kontakt os – vi rådgiver dig om og installerer transientbeskyttelse både i private hjem og på din virksomhed. Kontakt os på 📞 98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk så tager vi en uforpligtende snak.

Der er reelt større risiko for at dine el-installationer kan blive påvirket af indirekte lyn fremfor et direkte lynnedslag. Det betyder at et lyn, der slår ned 1-2 km væk faktisk kan ødelægge alt elektronik og alle maskiner i dit hjem eller i virksomheden.

Få sikret dit hjem mod ødelæggelser fra lyn

Som mange andre har du måske frygtet, om dine el-installationer vil tage skade under tordenvejr? Her bør du overveje at få installeret transientbeskyttelse i dit hjem.

Kontakt El-Service Nord ApS, – vi har stor erfaring med transientbeskyttelse i private hjem og kan hjælpe dig med at sikre dine el-apparater og el-systemer. Kontakt os på 📞 98 92 80 99 – så tager vi en uforpligtende snak.

Vi tilbyder forskellige løsninger til hjemmet i forhold til transientbeskyttelse afhængigt af, hvilken type el-tavle du har: Har du det gammeldags HFI-relæ? Eller det mere moderne HPFI-relæ?

Mange hjem har kun et HFI/HPFI relæ – og det gør faktisk, at chancen for overspænding er 25 % større. Det er derfor vigtigt at få lavet et el-eftersyn af din autoriserede el-installatør, så vi kan gennemgå dine el-installationer.

I 2019 vedtog vi i Danmark en ny el-lov, hvor transientbeskyttelse netop er et krav – dog ikke i private hjem – men det kan være anbefalelsesværdigt også her ift. din forsikring.

transientbeskyttelse hjemme Hjørring

Nye el-regler fra 2019 beskytter dig

El-Service Nord ApS er altid opdaterede med ny viden og lovkrav inden for el-branchen. En af vores opgaver er også at informere vores kunder og samarbejdspartnere omkring nye retningslinjer og regler.

I 2019 indførte man i Danmark nye el-regler om at der skal installeres transientbeskyttelse i visse el-installationer til beskyttelse af

  • Menneskeliv
  • Offentlige serviceydelser
  • Kommercielle eller industrielle aktiviteter
  • Stort antal personer

Beskyt virksomheden mod lynnedslag – vi installerer transientbeskyttelse på din virksomhed

Din virksomhed kan være sårbar, hvis el-installationerne ikke er beskyttet mod overspænding. Overspænding fra lynnedslag kan ødelægge alt elektronisk udstyr og give permanente forringelser.

El-Service Nord er autoriseret el-installatør og har mange års erfaring med at installere transientbeskyttelse i virksomheder – vi rådgiver dig om den bedste løsning, laver installationen og servicerer efterfølgende – ring trygt til os på 📞98 92 80 99.

Der er endnu større omkostninger ved produktionsstop og datatab – udover de direkte omkostninger ved synlige og usynlige skader på elektronisk udstyr.

Data virksomhed Hjørring

Beskyt dit landbrug mod strømnedbrud og datatab

Elektroniske systemer og udstyr i landbruget er en integreret del af den daglige drift. Desværre er hyppigheden af tordenvejr også steget markant gennem de seneste år – og dette medfører overspændingsskader, produktionsstop og driftsforstyrrelser, som ikke er ønsket i ens landbrug.

El-Service Nord ApS er eksperter i rådgivning, installation og service af transientbeskyttelse i landbruget. Ring trygt til os på 📞 98 92 80 99 – vi kan rådgive dig om transientbeskyttelse.

Det er vigtigt at beskytte ens landbrugsproduktion mod lynnedslag, så alle systemer kører fejlfrit uden nedbrud.

Transienter (overspænding på el-nettet) kan på kort tid ødelægge både elektronisk udstyr og maskiner med medfølgende nedbrud og forringelser – med store økonomiske konsekvenser for enhver produktion.

Det kan være nedbrud i ventilationsanlæg, vandingssystemer, foderautomater, malkeanlæg, svagstrømsanlæg, signal- og datatransmissioner.

skærmovervågning landbrug Hjørring

Det er vigtigt, at du tjekker med dit forsikringsselskab, om de sætter transientbeskyttelse som krav inden for landbruget. El-Service Nord ApS har mange års erfaring indenfor transientbeskyttelse i landbruget, så du kan trygt kontakte os på 📞 98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk – vi rådgiver, laver installationen og servicerer efterfølgende dine el-installationer.

Kontakt os

Find os

Sprogøvej 2

9800 Hjørring

Kontakt os

98 92 80 99
info@elservicenord.dk