Energioptimering

Energioptimering betaler sig – for din og for miljøets skyld

El-Service Nord er meget optaget af energioptimering – fra den lille private husholdning til den store produktionsvirksomhed – og vores grundtanke er, at vi kan finde besparelser i energiforbruget for de fleste.

Vi har et fagligt team af aut. el-installatører med har base i Hjørring og vi udfører energioptimering i hele Nordjylland.

Kontakt El-Service Nord ApS på 📞 98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk – vi har mange års erfaring og arbejder med energioptimering for både private, virksomheder og offentlige institutioner.

energioptimering Hjørring

Optimering af energi behøver ikke at være besværligt

Måske synes du, at det lyder besværligt at få energioptimeret? Nogle gange er det ikke meget der skal til for at opnå store energibesparelser – fx kan du ofte opnå store besparelser alene ved at optimere de tekniske el-installationer og ved at udskifte gammelt elektronisk udstyr.

Du kan selv gøre små ting i hverdagen, der kan have en stor effekt – for eksempel udskifte utidssvarende lys-systemer til LED, skifte gammelt elektronisk udstyr ud med nyt og slukke for alle de el-apparater, du ikke anvender.

Der er også store besparelser at opnå på CO2-venlige løsninger som fx solceller, luft til luft- eller luft til vand varmepumper og jordvarmeanlæg. Investeringen i disse løsninger er ofte tjent ind i løbet af nogle få år og til glæde for klimaet.

Varmepumpe Hjørring

Invester i klimavenlige energiløsninger

At investere i energioptimerende løsninger er ikke kun gavnligt for økonomien – men også for miljøet. Du kan være med til at nedbringe Co2-udslippet og bidrage til den grønne omstilling.

Ved klimavenlige løsninger som for eksempel solceller, jordvarme og varmepumper kan du både sænke Co2-udslippet og dine udgifter væsentligt.

Få et uforpligtende tilbud på energivenlige tiltag

Tænker du, at dit el-forbrug kan mindskes i din private bolig, i din virksomhed eller institution? Eller vil du gerne opnå en mere grøn profil?

Så kan El-Service Nord ApS hjælpe dig ved at lave en gennemgang at dit energiforbrug. Her ser vi på mulige besparelsesområder og kommer med forslag til en energivenlig og økonomisk løsning.

Kontakt os på 📞 98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk – og få et uforpligtende tilbud på en gennemgang af dit energiforbrug.

Kontakt os

Find os

Sprogøvej 2

9800 Hjørring

Kontakt os

98 92 80 99
info@elservicenord.dk