Varmepumper Hjørring, Nordjylland

Varmepumper Hjørring

Priser på luft luft varmepumper​

​En luft luft varmepumpe passer godt til mindre huse og som supplement til større huse med oliefyr eller elvarme. El-Service Nord ApS i Hjørring har mange års erfaring i at rådgive om og installere luft til luft varmepumper i Hjørring og det meste af Nordjylland.

Kontakt os på 📞 98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk – og få et uforpligtende tilbud på en luft til luft varmepumpe med montering i Hjørring.

​En luft luft varmepumpe med installation ligger på ca. 12.500 – 22.000 kr. og der er mange fordele:

  • ​​Besparelse op til 60 % ifht olie-, gas- eller pillefyr
  • Har typisk tjent sig ind igen på 3-5 år
  • Levetid 10-15 år

 

Så meget kan du spare med en varmepumpe

​Der er som udgangspunkt store besparelser at hente, når du skifter til en luft til luft varmepumpe. Præcis hvor meget, du kan spare ved at installere en luft til luft varmepumpe, afhænger af:

  • hvor stort dit hus er
  • hvilken opvarmningsform du har i dag
  • og hvor stort dit nuværende forbrug er

 

I mange tilfælde udnytter varmepumpen dog energien så effektivt, at du kan halvere din varmeregning. Det betyder, at udgifterne til en varmepumpe som regel er tjent ind igen i løbet af 3-5 år.

Går du med tanker om at få en luft til luft varmepumpe i dit sommerhus eller i garagen i Hjørring og omegn? Så kan vi hos El-Service Nord i Hjørring være dig behjælpelige. Tag fat I os i dag på 98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk.

Daikin Varmepumper
luft luft varmepumper Hjørring

Sådan virker varmepumper

En luft til luft varmepumpe er billig og hurtig at installere og fungerer optimalt i mindre huse. En luft til luft varmepumpe henter sin energi fra luften udenfor. Luften opvarmer et kølemiddel i et lukket system, temperaturen løftes yderlige ved trykforøgelse igennem en kompressor.

Kølemidlet (som nu er varmt) afgiver varmen ved indedelen. Varmeafgiveren er oftest placeret i det rum, hvor varmebehovet er størst, fx i stuen.

En luft til luft varmepumpe er billig og hurtig at installere og fungerer Kølemidlet kommer retur til udedelen, hvor trykket nedsættes i det lukkede system, så processen kan starte forfra.

Har du spørgsmål omkring en luft til luft varmpumpes virkemåde? Kontakt El-Service Nord i Hjørring på 98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk – vi gør vores bedste for at besvare dine spørgsmål på varmepumper.

Varmepumper fra Panasonic

​Når du skal vælge en luft til luft varmepumpe til det kolde nordiske klima, er det vigtigt, at du vælger et kvalitetsprodukt, der både er energibesparende og har en høj opvarmningskapacitet.

​Vi har valgt at tilbyde dig Panasonics luft til luft varmepumper, fordi vi mener, at de giver dig den største energibesparelse, komfort og varmekapacitet samt det mest elegante og moderne design.

​El-Service Nord ApS fører mærket Panasonic, fordi vi mener, at det giver dig den største energibesparelse, komfort og varmekapacitet samt det mest elegante og moderne design. ​Når det kommer til innovativt design bliver det ikke meget bedre end Panasonics Flagship-serie. Det elegante finish betyder, at din varmepumpe vil passe diskret ind i enhver indretning.

 

Stor varmeeffektivitet

​Panasonic´s luft til luft varmepumper er effektive i helt ned til -20 grader og har en varmeeffektivitet (COP-ydelse) på helt op til 4,58 kilowatt.

Varmepumper Hjørring

Produktoversigt Panasonic varmepumper

​Her kan du se vores luft til luft varmepumper og downloade produktbladene til de enkelte modeller. Vi fører mærket Panasonic, fordi vi mener, at det giver dig den største energibesparelse, komfort og varmekapacitet samt det mest elegante og moderne design.​​

Panasonic CE9NKE Data:​
Panasonic CE12NKE Data:​
Panasonic VE9NKE Data:​
Panasonic VE12NKE Data:​
Panasonic CE9NKE Hjørring
Køleydelse 2,5 kW
Varmeydelse 5,0 kW
EER værdi 4,59 kW
SCOP værdi 3,92 kW
Varme 83m2 (60w/m2)
Køling ​25m2 (100w/m2)
Energiklasse A

 

Panasonic CE12NKE Hjørring
Køleydelse 3,5 kW
Varmeydelse 6,5 kW
EER værdi 3,68 kW
SCOP værdi 3,66 kW
Varme 108m2 (60w/m2)
Køling ​35m2 (100w/m2)
Energiklasse A

 

Panasonic VE9NKE Hjørring
Køleydelse 2,5 kW
Varmeydelse 7.7 kW
EER værdi 3,98 kW
SCOP værdi 4,62 kW
Varme 128m2 (60w/m2)
Køling 35m2 (100w/m2)
Energiklasse A

 

Panasonic VE12NKE Hjørring
Køleydelse 3,5 kW
Varmeydelse 8,4 kW
EER værdi 3,98 kW
SCOP værdi 5,10 kW
Varme 140m2 (60w/m2)
Køling 35m2 (100w/m2)
Energiklasse A

 

Daikin varmepumper i Hjørring

Vi forhandler også Daikin varmepumper – se vores udvalg af Daikin luft til luft varmepumper i webshoppen.

Din luft til luft varmepumpe skal placeres indenfor (som regel i stuen, køkken eller alrum), og det stiller selvfølgelig store krav til selve designet. Daikin er en af de få leverandører af varmepumper, der går op i selve designet.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om en af vores ydelser, så kontakt El-Service Nord ApS i Hjørring på 📞 98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk.

Kontakt os

Find os

Sprogøvej 2

9800 Hjørring

Kontakt os

98 92 80 99
info@elservicenord.dk