LED belysning

LED bruger langt mindre energi end traditionelle lys former, og er derved god ved både pengepungen og samvittigheden.

Kontakt El-Service Nord ApS på 📞 98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk og hør, hvilke LED-belysningsopgaver vi udfører og hvad vi kan gøre for dig. Vi udskifter og installerer LED-lys i Hjørring og det meste af Nordjylland.

El-Service Nord tilbyder et væld af LED-løsninger til både private hjem og til virksomheder. Som el-installatører er vi eksperter i installation af mange typer LED-belysning fx indbygningsspots, LED-paneler, skinner og bånd til udendørs- og indendørsbrug.

 
Fordele ved udskiftning til LED
  • LED har en langt højere holdbarhed/levetid end traditionelle lyskilder
  • Giver ensartet og behagelig belysning
  • Reducerer dit el-forbrug
  • Giver ingen infrarøde stråler eller UV-stråling
  • Lyset tændes øjeblikkeligt og har ingen opstartstid
  • Indeholder ikke kviksølv
led-belysning Hjørring

LED-belysning til hjemmet

 

Hos El-Service Nord installerer vi gerne LED-belysning hjemme hos dig. Kontakt os og hør mere om hvordan vi opsætter og installerer fx indbygningsspots i din stue, dit køkken eller andre steder – kontakt os på 📞98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk.

Måske har du brug for opsætning af sensorbelysning udendørs? Det er El-Service Nord specialister i at opsætte hos private – om det er på terrassen, i indkørslen eller fx i haven. Vi monterer naturligvis også lamper og armaturer og app-lysstyring til din mobiltelefon.

led hjem Hjørring
LED p-kælder Hjørring

LED-erhvervsbelysning

Hos El-Service Nord installerer vi LED til fx butikker, kontorer og industribygninger. Kontakt os og hør om LED-belysning til netop din butik, virksomhed eller kontor – 📞98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk.

I butikker ser vi bla på at din butik kan spare på strømmen og få den helt optimale belysning, så dine varer fremstår flot. Skal du have LED på kontoret, kan vi tilbyde integrerede løsninger med LED-paneler og spots og evt. sensorer.

Er du interesseret i at udskifte til LED i store som små industribygninger, tilpasser vi selvfølgelig installationerne til produktionsforholdene.

En god og energibesparende LED-løsning er sensorbelysning – noget, som mange virksomheder med fordel bør overveje.

Ønsker du en LED-specialløsning? Kontakt os, så vi i fællesskab kan se på mulighederne for LED-belysning. Kontakt El-Service Nord ApS i Hjørring på 📞 98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk – hos El-Service Nord får du et tilbud på opsætning og installation, og du er selvfølgelig ikke forpligtet til at tage imod det.

Kontakt os

Find os

Sprogøvej 2

9800 Hjørring

Kontakt os

98 92 80 99
info@elservicenord.dk