Alarmsystemer

Stop tyven med et AIA-anlæg alarm​

​Tyverialarm i hjemmet eller på arbejdspladsen beskytter effektivt dine værdier og giver en tryghed til medarbejderne. Så snart alarmen bliver aktiveret, alarmeres vores døgnbemandede kontrolcentral, som herefter straks sender vores lokale vagtpatrulje ud til adressen.

El-Service Nord ApS i Hjørring hjælper dig med rådgivning om og installering af din alarm-løsning – kontakt os på 📞 98 92 80 99 eller info@elservicenord.dk ​- vi har lang erfaring med installation af smarte alarm-løsninger til private og erhverv.

Hvis man ikke ønsker at være opkoblet til en kontrolcentral, kan alarmen programmeres til at ringe eller sende en SMS til et andet ønsket nummer, således at man selv får besked når alarmen aktiveres.

Tyven får dermed begrænset tid og det kan ofte stoppe dem før de forsøger sig med et indbrud.

 

tyverialarm Hjørring

Opkobling til døgnbemandet kontrolcentral

El-service Nord leverer både den normale standard alarm samt den avancerede model til større virksomheder. Fælles for begge typer er en enkel og nem betjening af alarmen samt opkoblingen til vores døgnbemandede kontrolcentral. Alle alarmsystemer kan selvfølgelig udbygges efterhånden som behovet vokser.

Vore nøje udvalgte produkter er af højeste kvalitet, og vores store erfaring indenfor sikring giver dem stor stabilitet og kun den bedste service, uanset om alarmen er til privat eller erhverv.

Kontakt os

2 + 2 =

Find os

Sprogøvej 2

9800 Hjørring

Kontakt os

98 92 80 99 
info@elservicenord.dk